"ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ"

(Από επιγραφή σε άγαλμα της Παναγίας
που μετέφεραν πρόσφυγες της Αλγερίας
σε παρεκκλήσι στην Τουλών της Γαλλίας το 1962)

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΟΡΦΟΥ
*** ΙΔΡΥΣΗ:4/10/1994
***ΤΟΠΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: Λεμεσός (λόγω προσφυγιάς)***ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Τ.Θ.51910, 3509 Λεμεσός
***ΤΗΛΕΦΩΝΟ:25714709
***ΣΤΟΧΟΙ:- Ενίσχυση της συνοχής και αλληλεγγύης μεταξύ των Μορφιτών - Διατήρηση της μνήμης των κατεχομένων εδαφών μας και καλλιέργεια αγωνιστικότητας - Συμμετοχή των Μορφιτών στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή


Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ




Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΟΡΦΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
( Υπόψη ότι στη Μόρφου υπάρχει μια περιοχή γεμάτη πορτοκαλεώνες με το ίδιο όνομα-Στεφανιά- ενώ το όνομα της Μόρφου οφείλεται στη θεά Μορφώ που λατρευόταν στη Σπάρτη)

1 σχόλιο:

ilias01 είπε...

Στα πλαίσια αυτής της αδελφοποίησης πήγαμε στην Κύπρο και χορέψαμε σε διάφορες εκδηλώσεις με τον Χορευτικό Όμιλο Στεφανιάς. Η φιλοξενία ήταν φανταστική και η Κύπρος πανέμορφη.
Ήταν μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σύλλογο Γυναικών Στεφανιάς και η ιδιαίτερα την αείμνηστη Κα Πετροπουλάκη, που έδωσε τη δυνατότητα τόσο σε εμένα όσο και σε περίπου 20 παιδιά από την Στεφανιά να ζήσουμε αυτή την εμπειρία. Θα ήταν άδικο όμως να μην ευχαριστήσω και τους φίλους Μορφίτες που έδωσαν "ψυχή και σώμα" για να μη μας λείψει τίποτα και να φύγουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις απο το "νησί της Αφροδίτης".
ΗΛΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
Δ Ε Ν - Ξ Ε Χ Ν Ω