"ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ"

(Από επιγραφή σε άγαλμα της Παναγίας
που μετέφεραν πρόσφυγες της Αλγερίας
σε παρεκκλήσι στην Τουλών της Γαλλίας το 1962)

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΟΡΦΟΥ
*** ΙΔΡΥΣΗ:4/10/1994
***ΤΟΠΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: Λεμεσός (λόγω προσφυγιάς)***ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Τ.Θ.51910, 3509 Λεμεσός
***ΤΗΛΕΦΩΝΟ:25714709
***ΣΤΟΧΟΙ:- Ενίσχυση της συνοχής και αλληλεγγύης μεταξύ των Μορφιτών - Διατήρηση της μνήμης των κατεχομένων εδαφών μας και καλλιέργεια αγωνιστικότητας - Συμμετοχή των Μορφιτών στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή


Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

Χορωδία Πολιτιστικού Ομίλου Μόρφου

Αναδημοσιεύω από τη σελίδα της Χορωδίας του Πολιτιστικού Ομίλου την ανάρτηση του μαέστρου της χορωδίας μας, Μιχάλη Χατζηβασιλείου, την πιο κάτω ανακοίνωση  :https://www.facebook.com/MORFOUCHOIR?fref=nf
Καλημέρα σε όλους!!!
Στη σημερινή πρόβα θα δουλέψουμε κάποια κομμάτια για τις παραστάσεις στην Ελλάδα αλλά και για όλες τις εκδηλώσεις που έχουμε μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Παρακαλώ όπως έρθουν όλοι οι χορωδοί ασχέτως αν θα έρθουν στην Ελλάδα ή όχι. Φέρτε μαζί σας όλα τα τραγούδια που κάναμε (π.χ η βρύση, Αροδαφνούσα, όμορφη πόλη, τη Λευκωσία κτλ). Αναλυτικά έχουμε τις εξής εκδηλώσεις:

1) Δύο παραστάσεις στην Ελλάδα σε παραδοσιακά χωριά της Καλαμάτας το έργο: "Στο τρεχαντίρι της παράδοσης" του αγαπητού μας Ανδρέα Χατζήκυριακου (Πρόεδρο του Ομίλου μας).
2) Βραβεία αριστούχων μαθητών της Μόρφου που οργανώνει η Σχολική Εφορία και ο Δήμος Μόρφου στις 29 Αυγούστου.
3) Συμμετοχή στην εκδήλωση για τη μέρα ειρήνης στη Λευκωσία στις 22 Σεπτεμβρίου.
4) Συμμετοχή στο 7ο χορωδιακό φεστιβάλ του Δήμου Γερμασόγειας στις 26 Σεπτεμβρίου όπου φέτος θα λάβει μέρος και χορωδία από την Τσεχία.

Αυτά μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου και αρκετές υποχρεώσεις έχουμε και τον Οκτώβριο.
Δύναμη, κουράγιο και αγάπη για τη μουσική θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε το σκοπό μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Πιστεύω στις δυνατότητες σας και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και με τη μουσική μας να ενώσουμε τον κόσμο όπως είπε και ο Έλληνας ποιητής μας Γιάννης Ρίτσος: " Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου, απ' τον κόσμο. Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο".

Θα σας δω απόψε στη πρόβα.

Μιχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: